El lladre de la Granja Vendrell confessa i entrega les lletres robades

El propietari, Demetri Vendrell, ha explicat que no prendran represàlies contra el lladre

Misteri resolt al carrer Girona. Les lletres de la Granja Vendrell van ser “robades” per una persona que es pensava que el comerç es convertiria en un basar i, perquè no acabessin a un contenidor, se les va endur. Això és el que s’ha sabut arran d’un correu que el lladre ha enviat a El Món a RAC1: “Ni soc col·leccionista ni un lladre de ferro, simplement algú a qui li agraden les tipografies“, ha escrit.

[r:2]

Demetri Vendrell, propietari de la Granja Vendrell, ha explicat al mateix programa que no prendran represàlies contra el “lladre” de les lletres: “Nosaltres estem compromesos a respectar el seu anonimat i el compromís formal que no emprendrem represàlies contra ell. Si no vol deixar les lletres on eren, busquem un lloc on les pugui deixar i nosaltres les recollim“, ha explicat. Aquest matí, Betevé ha publicat unes fotos de diumenge al matí on es veuen les dues persones robant les lletres.

[r:1]

Les lletres modernistes del rètol de la Granja Vendrell van ser robades el diumenge al matí. Els veïns van poder veure dues persones pujades en una escala i traient-les, però ningú va donar l’alarma perquè la Vendrell fa uns mesos que es troba en obres, immersa en un projecte de rentat de cara que “l’actualitzarà i l’ampliarà”, va explicar el propietari Demetri Vendrell. Tanmateix, ja no hi serà ell endolcint la Dreta de l’Eixample; una nova llogatera es farà càrrec d’aquest indret centenari.

Sigui com sigui, la Granja ja té les lletres, ho ha fet públic a través d’una piulada a Twitter. Després de confirmar el setembre passat que tancava, la Granja Vendrell reobre abans de l’estiu.

La Granja Vendrell, al carrer Girona, tancada durant el 2019, fotografiada aquest 3 de gener del 2020 / S.B.

La Granja Vendrell, al carrer Girona, tancada durant el 2019, fotografiada aquest 3 de gener del 2020 / S.B.

Més informació

Nou comentari