Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’emblemàtica Granja Vendrell denuncia que els han robat les lletres del rètol
  • CA

L’emblemàtica Granja Vendrell, al carrer de Girona 59, al barri de la Dreta de l’Eixample (Eixample), ha denunciat aquest matí a través d’una piulada a Twitter que els han robat les lletres Art Déco aprofitant que s’estan fent obres del local. En declaracions al TOT Barcelona, el propietari, Demetri Vendrell, ha explicat que els responsables del supermercat obert les 24 hores del costat se’n van adonar ahir al migdia. “Jo soc de bona fe per naturalesa i vaig pensar que podria ser que els obrers se les haguessin endut per netejar-les o el que fos”, comenta Vendrell. “Però si era per això per què no s’han endut també els números?”, ha afegit.

La Granja Vendrell, al carrer Girona, fotografiada aquest 3 de gener, tancada i amb el rètol / S.B.

Un treballador del supermercat ha explicat que aquest diumenge cap les 9 del matí va veure tres persones parlant en català, vestides com a operaris d’obra i amb dues escales just davant l’entrada de la Granja. No li va estranyar perquè la Granja Vendrell està en obres des del setembre, immersa en un projecte de reforma. Tanmatex, Demetri Vendrell ha trucat a l’empresa enarregada de la reforma i li han  assegurat que els paletes no hi tenien res a veure: havia sigut un robatori i d’autor desconegut. “Aquestes lletres són del 1920… Potser es poden refer, però les del 1920 ja no hi són”, ha dit la dona de Vendrell. 

Les obres s’estan fent perquè després d’anunciar el tancament de la granja per jubilació i de fer-lo efectiu, la família Vendrell, propietària del local i de la llicència, ja ha trobat una nova llogatera per fer-li el traspàs del negoci. La intenció és ara reobrir abans de l’estiu, amb la proposta comercial “actualitzada i ampliada”, ha explicat Demetri Vendrell. Per això, lamenten el robatori del rètol històric. “És una pèrdua de patrimoni per a Barcelona”, ha sentenciat Vendrell.

[r:1]

En la piulada la Granja Vendrell demana l’ajut de la ciutadania per trobar el rètol que, després de 98 anys i tres generacions d’una mateixa família al capdavant de l’establiment, ha estat endolcint el barri.

Més notícies
Tanca la històrica Granja Vendrell: prop d’un segle de servir esmorzars i guardar paquets a veïns
Notícia: Tanca la històrica Granja Vendrell: prop d’un segle de servir esmorzars i guardar paquets a veïns
Comparteix
El negoci abaixa la persiana després de 98 anys i tres generacions d'una mateixa família al capdavant de l'establiment

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa