Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les morts per Covid-19 es disparen a Barcelona l’últim mes
  • CA

L’augment dels ingressos de pacients crítics als hospitals barcelonins com a conseqüència de l’explosió de casos de la cinquena onada ha provocat que les morts per Covid-19 es disparin l’últim mes. Segons les dades del departament de Salut, el mes de juliol han mort 74 persones a Barcelona per patologies associades al coronavirus, el que suposa multiplicar per cinc les defuncions registrades al juny.

El cap del servei de Medicina Intensiva de l’Hospital del Mar, Joan Ramon Masclans, ha alertat aquest matí en una entrevista a Catalunya Ràdio que el ritme de nous ingressos no para i que cada vegada estan més a prop del col·lapse. “Ens estem apropant al que va ser la primera onada”, ha advertit. “Només amb pacients crítics amb Covid-19 estem al 170% d’ocupació de l’UCI”.

La cinquena onada ha començat a afluixar als carrers, però s’ha traslladat als hospitals i això implica un major nombre de pacients crítics i, en conseqüència, un augment de les defuncions. Només aquest últim cap de setmana van morir 23 persones a Barcelona, la pitjor dada en molt temps. En total, la setmana passada hi ha haver 41 defuncions per Covid-19 a la ciutat i 24 l’anterior.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: amb comu no podem a juliol 28, 2021 | 08:57
    amb comu no podem juliol 28, 2021 | 08:57
    i la frau kolau, fa alguna cosa, o com sempre no fot res, tret de criticar al govern de la Generalitat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa