Laura Borràs defensa la polèmica ampliació del MACBA a la Misericòrdia

Ha demanat respectar els acords a què va arribar el patronat del museu durant el mandat de Xavier Trias

La consellera de cultura, Laura Borràs, ha considerat que no és “incompatible” l’ampliació del MACBA a la Capella de la Misericòrdia – propietat de l’Ajuntament – amb la del CAP Raval Nord. A més, ha demanat que es respectin els acords del patronat del museu. “Si has ofert l’espai a un equipament i, alhora, a un altre, tens un problema”, ha assegurat en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio en referència al consistori barceloní. També ha sol·licitat evitar el debat entre salut i cultura perquè no s’ha de renunciar “a res”. 

El posicionament de la consellera arriba el mateix dia en què es farà públic el Manifest pel futur del MACBA. Salut i cultura, tot per al Raval, signat per desenes de personalitats de la cultura, en què es fa costat al museu en la seva aspiració d’ampliació a la Capella de la Misericòrdia. 

Impulsat per la plataforma +MACBA +Cultura, el text advoca per l’edifici contigu al museu com l’opció idònia, i ho considera compatible amb la necessitat d’un nou centre de salut pel Raval.

Més informació

Nou comentari