La vacunació s’alenteix a la Fira de Barcelona i la meitat de les dosis es queden sense posar

Argimon es declara preocupat i alerta que el 14% dels citats per rebre la segona dosi no s'hi ha presentat aquesta setmana

Un dels punts de vacunació més grans de Catalunya, la Fira de Barcelona, es va quedar sense posar la meitat de les vacunes contra la Covid-19 aquest dijous. El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha revelat la dada en una entrevista publicada aquest dissabte a La Vanguardia, on es declara decepcionat perquè el ritme de vacunació s’alenteixi a Barcelona en ple mes d’agost.

Argimon ha afegit que, a més, el 14% de les persones citades per a rebre la segona dosi no s’ha presentat a la Fira aquesta setmana. El conseller ha augurat que la disminució de l’assistència als punts de vacunació coincidint amb les vacances pot provocar que al setembre s’acumulin massa presses per inocular-se el vaccí.

Argimon avisa que, tenint en compte el ritme actual de vacunació, queden encara mesos per davant en què seguirà sent necessari dur posada la mascareta, a més d’altres mesures de prevenció sanitària, com la limitació d’aforament. A banda, el titular de Salut del Govern es mostra partidari d’allargar el toc de queda unes setmanes més.

Més informació

Nou comentari