Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Síndica renya l’Ajuntament per trigar a solucionar els problemes que causava una discoteca
  • CA

La Síndica de Greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, ha renyat l’Ajuntament per trigar a solucionar els problemes que causava la discoteca Canela, al carrer Alegre de Dalt número 55, al barri de Camp d’en Grassot i Gràcia Nova (Gràcia). En una resolució motivada per les queixes d’una veïna del local d’oci, Vilà considera que el consistori no ha actuat de forma “àgil i eficaç per posar fi a la problemàtica existent”.

Vilà recomana a l’Ajuntament que, en casos com aquest, dissuadeixi, persegueixi i denunciï els comportaments incívics. A més, demana al consistori “en quina situació administrativa es troba actualment l’activitat denunciada i quines mesures té previst dur a terme per garantir el cessament definitiu de les molèsties en aquest carrer”.

L’informe, vist pel TOT Barcelona, recull els passos que ha fet el districte de Gràcia per acabar amb les molèsties. El procés va començar el 2016, en què l’Ajuntament va començar a treballar per ajudar els veïns mortificats per baralles, soroll i incivisme a la sortida del local. No va ser, però, fins al 14 d’octubre de l’any passat que Canela va ser precintada. Ara es troba a l’espera d’un procés judicial per conèixer el seu futur.

La queixa presentada per la veïna, amb tot, parla d’unes molèsties que pateixen des de fa 35 anys i que són “conseqüència del funcionament de l’activitat i més concretament dels comportaments incívics d’algunes de les persones usuàries quan surten al carrer”. Aldarulls, crits, baralles, actes vandàlics, consum d’alcohol i vòmits en són alguns exemples.

Finalment, la Síndica, que serà rellevada pròximament, insta l’Ajuntament a actuar de forma “contundent i sense escatimar esforços”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa