Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament tancarà la discoteca Canela els pròxims dies si no ho fan els amos del club
  • CA

Si els gestors de la discoteca Canela no precinten voluntàriament el club els pròxims dies, qui ho farà serà l’Ajuntament. Després d’anys de protestes dels veïns per les baralles i el soroll que s’hi generava, el govern del districte finalment ha trobat la manera efectiva de tancar el club, ha avançat L’Independent de Gràcia i ha confirmat el TOT Barcelona. El motiu que ha precipitat l’acció municipal ha estat la ressolució de l’expedient per la llicència amb què operava fins ara l’antic KGB. Es trobava en una situació “alegal”, han detallat fonts municipals a aquest diari. 

La notificació de l’Ajuntament es va enviar a Triskel Canela, l’empresa que assegurava que havia absorvit Setraspa –l’antiga gestora del KGB i propietària de la llicència de discoteca. Segons l’expedient que va obrir setmanes enrere el districte gracienc i que ha culminat aquest març, s’ha resolt que “no es podia fer una transmissió de llicència” d’una empresa a l’altra “perquè l’actual el pla d’usos no ho permet”, detallen fonts municipals. Per tant, el govern d’Ada Colau ha considerat que la discoteca Canela “estava operant de forma alegal”. 

Ara per ara, doncs el que s’espera és que l’empresa faci el precintament voluntari del club –situat a tocar de la frontera entre la Vila de Gràcia i el Camp del Grassot i la Gràcia Nova–  els pròxims dies, ja que l’expedient és “executiu”. Això suposa que, tot i que s’interposi un recurs, s’ha de fer el tancament inicial de tota manera. Si no ho fan, qui ho farà serà l’Ajuntament en un màxim de deu dies. “El recurs és independent del precintament”, insisteixen des del govern municipal. De tota manera, segons ha pogut saber aquest diari, el propietari del local, Núñez i Navarro, tampoc no vol renovar el contracte de lloguer amb els actuals inquilins.

Des de la plataforma Afectats Canela es mantenen a l’expecativa del que passi els pròxims dies. Tanmateix, s’espera que la situació al voltant del coronavirus ajudi a accelerar-ho tot i “precipiti que ja no obrin més”.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa