La presidenta de TMB aplaudeix el macrooperatiu contra els carteristes al metro

Alarcón celebra també que s'hagi recuperat la normalitat a les línies L1, L2 i L5 després de les obres estivals

La presidenta de TMB, Rosa Alarcón, ha aplaudit el macrooperatiu policial del 27 d’agost contra els carteristes al metro. “La setmana passada vam tenir bones notícies amb l’actuació conjunta de Mossos d’Esquadra i Policia Nacional, que es va saldar amb més de 40 detencions”, ha comentat aquest dilluns Alarcón.

[r:1]

“Aquest és el camí a seguir”, ha reblat la presidenta de TMB, que ha volgut posar l’accent en la feina del dia a dia contra els carteristes. “L’operació mediàtica va ser fa uns dies però és important destacar que cada dia tenim notícies de detencions de carteristes, amb la bona feina en primer lloc dels serveis de vigilància de TMB”, ha precisat Alarcón

Acompanyada del director general d’Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores, ha celebrat també que s’hagi recuperat la normalitat a les línies L1, L2 i L5 després de les obres estivals. “S’han acabat a temps i en forma. Avui és un bon dia”, ha reflexionat en veu alta la presidenta de TMB.

[r:3]

El director general d’Infraestructures de la Generalitat, Xavier Flores, que ha demanat disculpes als usuaris per les molèsties d’aquest estiu i ha recordat que se seguiran desenvolupant treballs per crear la nova estació de l’L5 Ernest Lluch. Connectarà el suburbà amb el tramvia, el que beneficiarà els municipis de l’entorn. Preguntat per l’estació de la L10 de metro davant la Ciutat de la Justícia, a l’Hospitalet de Llobregat, ha explicat que al juliol van realitzar una visita d’obres amb veïns i grups municipals i que el calendari es manté en peu. Així, la nova parada previsiblement entrarà en funcionament aquest tardor.

Més informació

Nou comentari