La mascareta de l’agressora, origen de l’atac homòfob a FGC

La companyia de transports de la Generalitat denunciarà l'atacant, que va donar una puntada de peu a l'agredit

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) denunciarà la dona responsable d’una agressió homòfoba ahir al matí a un tren de la companyia. L’atac es va donar en un tren S1, que circula fins a Terrassa, entre les estacions de Gràcia i Provença. La víctima de l’assalt, que va rebre insults i una puntada de peu, va gravar la seqüència en un vídeo que es va difondre a través de Twitter.

FGC ha explicat que, després de revisar les càmeres de seguretat, ha comprovat que l’inici de l’agressió homòfoba es va donar quan l’usuari agredit va demanar a l’atacant que es posés bé la mascareta. En aquell moment la dona va reaccionar colpejant “amb el peu l’usuari” i increpant-lo amb comentaris homòfobs, segons detalla FGC.

La companyia va rebre avisos a través de l’app, on es poden notificar incidents. És per això que personal de seguretat es va dirigir al lloc dels fets per revisar les càmeres i confirmar que havia existit una agressió.

Finalment, FGC ha posat a disposició dels Mossos d’Esquadra les imatges de les càmeres i ha fet arribar tota la informació disponible a la directora general d’Igualtat del departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Més informació

Nou comentari