Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Agressió homòfoba als ferrocarrils: “Ets un maricó de raça, quin fàstic”
  • CA

Un noi ha estat agredit en un comboi de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya aquest dijous al matí, segons ha denunciat l’Observatori contra l’Homofòbia. Viatjava des del Vallès fins a l’estació barcelonina Provença i una altra passatgera l’ha increpat i pegat.

Un vídeo gravat per ell mateix i difós a Twitter mostra la seqüència dels fets: l’agressora li diu que és un “maricó de raça pura” i que li fa “fàstic”. Ell evita la confrontació i li respon “sí, no ho sabia”. A continuació, sense motiu aparent, ella li clava una puntada de peu. El vídeo també mostra la reacció d’una altra usuària, que després del cop li recriminant-li l’acció a la noia.

L’Observatori contra l’Homofòbia ha condemnat l’agressió, que qualifica de “gravíssima incidència”. Fonts de l’entitat expliquen al TOT Barcelona que la víctima s’hi ha adreçat després dels fets i ha estat atesa pels serveis jurídic i psicològic de l’observatori. La denúncia a la policia s’efectuarà “en les properes hores”, tot i que els Mossos d’Esquadra ja han estat alertats.

L’Observatori també ha contactat amb l’Autoritat Metropolitana del Transport per comunicar-li els fets i demanar-li un protocol d’àmbit català per aconseguir que el transport públic “sigui un espai amable i sense violència”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa