La FAVB reclama més informació i transparència sobre la campanya de vacunació

La Federació d’Associacions Veïnals de Barcelona (FAVB) ha demanat a la conselleria de Salut de la Generalitat, a l’Agència de Salut Pública de Catalunya i al Consorci Sanitari de Barcelona “un major esforç informatiu” sobre el pla de vacunació contra la Covid- 19 i ha considerat que seria desitjable que la ciutadania conegués de forma comprensible, fiable i oportuna l’operativa prevista.

En un comunicat, la Favb ha preguntat quines són les previsions de vacunació per als diferents barris de Barcelona, i ha assenyalat que davant de retards o imprevistos s’informi “oportunament i amb transparència de les causes”.

La federació veïnal també ha reclamat un sistema senzill per poder conèixer “la situació, avenços i rectificacions en el dia a dia” de el pla de vacunació, i s’ha mostrat favorable que l’administració la portin a terme els equips d’Atenció Primària amb els mitjans de personal i materials que siguin necessaris.

Nou comentari

Més notícies
Imatge de recurs d'un carrer barceloní, de nit / PxHere

La FAVB pressiona l’Ajuntament perquè presenti un Llibre Verd sobre la prostitució

El movivent veïnal demana que es treballi un document amb "el nombre, la procedència i situació real" de les prostitutes a Barcelona
Recreació virtual de la 'nova' Baixada de Sant Mateu / OUA

Front veïnal per salvar l’illa rural de les bugaderes d’Horta

Recollida de firmes i al·legacions per frenar l'enderroc d'una franja d’horts i cases rústiques