La família del motorista mort demana la retirada dels blocs de formigó

La família del motorista mort després de xocar amb un cotxe i després impactar contra un bloc de formigó vol esclarir les circumstàncies de la mort del jove. És per això que ha contractat els serveis de l’advocat Daniel Vosseler, conegut per representar taxistes i per haver presentat una denúncia contra els blocs de formigó que va motivar una investigació de la fiscalia. El ministeri fiscal va acabar arxivant-la. Vosseler també va concórrer a les eleccions municipals del 26 de maig de l’any passat i va ser l’advocat de la plataforma d’afectats per la superilla del Poblenou.

Tal com ha confirmat al TOT Barcelona i va explicar a Metrópoli Abierta, el seu despatx assumirà la representació de la família per obtenir tota la informació sobre el que va passar i demanar la retirada dels blocs de formigó. És per això que portarà la mort del jove als jutjats. A més, Vosseler reclamarà la retirada dels blocs de formigó de tota la ciutat. La decisió de la família arriba després que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, lamentés la mort del motorista i negués que el bloc de formigó n’hagués estat la causa i apuntant a la col·lisió amb el cotxe.

Els blocs de formigó han estat un dels elements més criticats de l’urbanisme tàctic, que s’ha estat aplicant des del desconfinament del maig. L’ús de pintura per senyalitzar espais per a vianants i vehicles ha estat origen de polèmiques i d’imatges curioses que han crescut a les xarxes socials.

Nou comentari

Més notícies
Un dels blocs de formigó instal·lats al carrer Consell de Cent / D.C.

Les imatges curioses de l’urbanisme tàctic que ens deixa 2020

Partidaris i detractors argumenten a xarxes socials si la seva aplicació és correcta
El bloc de formigó contra el qual va impactar un motorista en un accident mortal / Quico Sallés

Recollida de firmes per retirar els blocs de formigó després de la mort d’un motorista

Paula Gonu, una coneguda 'influencer' amb més de dos milions de seguidors, ha demanat als seus fan que la signin