La família del motorista mort demana la retirada dels blocs de formigó

El despatx de Daniel Vosseler assumeix la representació i pretén esclarir les circumstàncies de la mort

La família del motorista mort després de xocar amb un cotxe i després impactar contra un bloc de formigó vol esclarir les circumstàncies de la mort del jove. És per això que ha contractat els serveis de l’advocat Daniel Vosseler, conegut per representar taxistes i per haver presentat una denúncia contra els blocs de formigó que va motivar una investigació de la fiscalia. El ministeri fiscal va acabar arxivant-la. Vosseler també va concórrer a les eleccions municipals del 26 de maig de l’any passat i va ser l’advocat de la plataforma d’afectats per la superilla del Poblenou.

Tal com ha confirmat al TOT Barcelona i va explicar a Metrópoli Abierta, el seu despatx assumirà la representació de la família per obtenir tota la informació sobre el que va passar i demanar la retirada dels blocs de formigó. És per això que portarà la mort del jove als jutjats. A més, Vosseler reclamarà la retirada dels blocs de formigó de tota la ciutat. La decisió de la família arriba després que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, lamentés la mort del motorista i negués que el bloc de formigó n’hagués estat la causa i apuntant a la col·lisió amb el cotxe.

Els blocs de formigó han estat un dels elements més criticats de l’urbanisme tàctic, que s’ha estat aplicant des del desconfinament del maig. L’ús de pintura per senyalitzar espais per a vianants i vehicles ha estat origen de polèmiques i d’imatges curioses que han crescut a les xarxes socials.

Més informació

Nou comentari