Recollida de firmes per retirar els blocs de formigó després de la mort d’un motorista

Paula Gonu, una coneguda 'influencer' amb més de dos milions de seguidors, ha demanat als seus fan que la signin

Una campanya a change.org reclama la retirada dels blocs de formigó a Barcelona després de la mort d’un motorista. La petició, dirigida a l’Ajuntament de Barcelona i a l’alcaldessa Ada Colau, porta gairebé 8.000 firmes a la plataforma i aglutina les crítiques que han rebut els elements d’urbanisme tàctic per la seva perillositat.

Per sorpresa la campanya ha comptat amb l’ajuda de Paula Gonu, una coneguda influencer amb més de dos milions de seguidors a les xarxes socials. Ha demanat personalment als seus fan que signin la petició, a través d’una story a Instagram.

La iniciativa de change.org se suma a la indignació a xarxes socials i a la col·locació de flors al bloc de formigó on va morir un motorista de 28 anys. El motiu de la mort està sota investigació de la Guàrdia Urbana de Barcelona, però testimonis dels fets van afirmar que el jove va morir després d’impactar amb el bloc. Amb tot, Colau va negar que fos la causa de la mort del motorista.

La polèmica al voltant de l’element urbanístic suma així un nou capítol, després que partits com JxCat posessin en entredit la seva adequació. També la fiscalia va engegar una investigació per determinar si els blocs de formigó són l’element més adequat i si el consistori podria haver comès una irregularitat.

Més informació

Comentaris

    Ramon 24/12/2020 8:18 pm
    L'única circulació que la Colau no l'ha obstaculitzada fou pel mig de la Rambla en furgoneta.

Nou comentari