La DGAIA considera “molt greu” el cas del menor tutelat detingut per violació

La direcció general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) ha volgut enviar avui un missatge ferm contra les agressions sexuals, arran del cas del menor tutelat detingut per tres violacions a la rodalia de l’hospital Vall d’Hebron, avançat ahir pel Tot Barcelona.

Segons fonts de la direcció general,  “els fets són molt greus i ja estan en mans de la justícia”. Per això, i malgrat que es tracti d’un menor tutelat –i que sigui un cas aïllat: tenen més de 5.000 menors al seu càrrec en tot Catalunya–, ha volgut recordar que “cal actuar contra les agressions sexuals sempre, amb independència de qui les faci“.

El cas, encara sota investigació, es va conèixer ahir arran de la publicació de la notícia en aquest diari. El jove, de 17 anys, està acusat d’haver violat una dona i d’haver-ho intentat amb una tercera en aparcaments de les immediacions de l’hospital Vall d’Hebron. En alguns casos, les víctimes anaven a visitar algun familiar malalt ingressat al centre sanitari.

[r:1]

El noi, un cop detingut, va ingressar en un centre d’internament tancat de justícia juvenil per ordre del jutge de menors. La fiscalia de menors i els Mossos d’Esquadra mantenen oberta la investigació.

Nou comentari

Més notícies

Detenen un menor tutelat per violar dones a la rodalia de l’Hospital Vall d’Hebron

El jove aprofitava les visites al centre hospitalari per cometre les agressions sexuals

Detenen el violador d’àvies de Gràcia

Es tracta d'un veí de Montcada i Reixac i ha sigut empresonat preventivament per ordre judicial

L’agressor d’àvies de Gràcia tenia un germà violador no rehabilitat

El detingut acumulava un centenar de detencions per robatoris i denúncies per consum de drogues