Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen el violador d’àvies de Gràcia
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut l’home que el mes passat va alarmar el districte de Gràcia per diverses agressions sexuals a dones grans, que ha sigut empresonat preventivament per ordre del jutge. Les víctimes tenien 78, 91 i 94 anys, i van rebre cops molts forts a la cara.

Segons fonts de la policia catalana, el presumpte autor dels fets és un veí de Montcada i Reixac de 47 anys, de nacionalitat espanyola. Li atribueixen tres robatoris violents i tres agressions sexuals, dues de les quals es van quedar en temptatives. Els tres atacs van causar ferides greus a les tres víctimes, que van ser colpejades amb molta força a la cara. Una d’elles va perdre la visió, segons ha sabut el Tot Barcelona.
 
La investigació va començar el 21 d’octubre, quan els Mossos van saber dues dones d’edat avançada havien estat víctimes d’un robatori violent al portal de casa seva i que després el lladre les havia agredit sexualment. L’home va abordar totes dues dones en molt poca estona de diferència quan accedien al seu domicili i les va colpejar amb la intenció de robar-les i agredir-les sexualment.
 
La investigació va portar la policia fins al sospitós ara detingut i empresonat, un home amb domicili a Montcada i Reixac. Els Mossos van descobrir també que era el presumte autor d’una agressió sexual que s’havia comès el dia 18 de novembre, també a Gràcia, seguint el mateix patró. 
 
Un cop el van tenir identificar, la policia va muntar un dispositiu de vigilància a la zona per on es movia, a Montcada, i el van detenir. 

casa

Quan van escorcollar casa seva, els Mossos van trobar-hi diversos objectes i indicis que el relacionen amb els fets. Dijous, el detingut va passar disposició judicial i el jutge el va fer empresonar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa