La CUP amarga Sant Jordi a Miquel Buch amb crits de “torturador” a la rambla Catalunya

Quan el conseller de l'Interior ha arribat a la carpa de Junts per Catalunya, alguns membres de la parada del partit anticapitalista l'han escridassat

A la CUP i Junts per Catalunya els ha tocat estar-se ben a prop durant la diada de Sant Jordi, ja que tenen les carpes a la mateixa alçada de rambla Catalunya i tan sols els separa el passeig central. Una situació que ha provocat que, amb l’arribada del conseller de l’Interior, Miquel Buch, la tensió política es fes evident. De sobte, un grup que estava situat a la parada del partit anticapitalista ha començat a escridassar Buch acusant-lo de “torturador” i demanant-ne la “dimissió”.

Durant les protestes, que el conseller ha intentat obviar, els crits li retreien els dispositius dels Mossos d’Esquadra durant els actes de Vox. “Atonyineu antifeixistes i protegiu l’extrema dreta”, ha etzibat una veu des de la part de darrere de la carpa de la CUP.

Les queixes dels qui cridaven feien especial referència a l’últim dispositiu important dels Mossos a Barcelona, quan Vox va fer un acte a l’avinguda Maria Cristina. En aquell operatiu, la policia catalana va acabar arrestant una activista que va entrar a la presó durant uns dies. 

Més informació

Nou comentari