Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Presó provisional per a una detinguda a la protesta antifeixista
  • CA

Els set detinguts en els disturbis de la protesta antifeixista contra el míting de Vox aquest dissabte a Barcelona han passat a disposició judicial. A més, el tribunal de guàrdia ha dictat presó provisional, comunicada i sense fiança per a una de les arrestades. Segons ha anunciat el TSJC en un comunicat, se li ha obert una causa per atemptat a l’autoritat amb instrument perillós.

Els Mossos d’Esquadra havia informat poc abans que els han traslladat aquest diumenge a primera hora davant dels jutges assignats. Entre els set detinguts hi ha dos menors, segons ha explicat en un comunicat l’entitat Alerta Solidària, i també un militant d’Arran Sarrià. Els jutjats d’instrucció 14, 15 i 16 de Barcelona en funcions de guàrdia han rebut als 5 detinguts majors d’edat. Quatre han quedat en llibertat amb obligació de compareixença periòdica a la Ciutat de la Justícia, mentre que la cinquena persona és la dona empresonada. “Cadascú té unes diligències prèvies i cada causa serà investigada pel seu jutjat”, indica el TSJC.

Tres dels set estan acusats d’haver agredit presumptament un home que pel que sembla anava a l’acte de Vox acompanyat d’un amic. Va resultar ferit menys greu per contusions en la cara i és l’únic dels 5 ferits de la jornada que va requerir trasllat a un centre hospitalari. Els voluntaris del col·lectiu Sanitaris per la República i personal del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) de Catalunya el van atendre en primera instància al lloc dels fets, al carrer Tarragona.

 

 

Més notícies
Sanitaris independentistes atenen a un simpatitzant de Vox ferit a la protesta antifeixista
Notícia: Sanitaris independentistes atenen a un simpatitzant de Vox ferit a la protesta antifeixista
Comparteix
També ha difós el vídeo d'un altre incident, obviant que la gravació mostra amb claredat que es tracta d'una baralla i no pas una agressió unilateral
Barricades, foc, corredisses i detinguts en la protesta antifeixista contra l’acte de Vox
Notícia: Barricades, foc, corredisses i detinguts en la protesta antifeixista contra l’acte de Vox
Comparteix
Almenys 7 persones arrestades | Els Mossos han bloquejat l'àrea de Maria Cristina reservada per al míting i els manifestants s'hi han enfrontat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa