Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’empresa del Centre de Convencions Internacional de Barcelona n’obre un altre al Japó
  • CA

La xarxa de centres de convencions a la qual pertany el CCI de Barcelona s’ha expandit fins la Japó. GL Events, l’empresa que gestiona l’espai de congressos situat al Fòrum i una cinquantena d’espais més arreu del món, ha inaugurat un nou centre a Aichi-Nagoya, entre Tòquio i Kyoto, al centre d’una de les regions industrials més grans del país. Amb el nom d’Aichi Sky Expo, és el centre de convencions i exposicions més modern del Japó i el primer del país a tenir accés directe a un aeroport internacional.

Més de 1.000 convidats, entre funcionaris públics, representants de companyies japoneses i internacionals, clients i socis van assistir divendres passat a la inauguració del centre. El director general del CCIB, Marc Rodríguez, present a l’acte al Japó, ha destacat la importància de l’expansió de GL perquè “reforça  la presència internacional del grup i consolida la cartera de clients”. Segons Rodríguez, també afavorirà el CCIB, un dels centres del grup que acull més esdeveniments internacionals, perquè farà que “a l’Àsia i el Pacífic puguin conèixer i descobrir l’oferta i l’atractiu de Barcelona”.

Amb 60.000 m² d’àrea d’exhibició, un centre de conferències i amplis espais a l’aire lliure, l’Aichi Sky Expo pot acollir tota mena d’esdeveniments, exposicions comercials, fires, convencions, congressos i concerts. Disposa de xarxa 5G, té 6 sales per a usos múltiples de 10.000 m², 18 sales de reunions i conferències i gairebé 4.000 places d’aparcaments. Al voltant, hi ha un centre comercial, restaurants, atraccions turístiques i 4.000 habitacions d’hotel.

Gestionat per GL events en associació amb Maeda Corporation, el centre de convencions i exposicions Aichi Sky Expo és considerat clau en l’estratègia de GL a la regió de l’Àsia i el Pacífic. “Actuarà com un punt d’ancoratge per desplegar totes les línies de negoci del grup, amb la mirada posada en els principals esdeveniments esportius que se celebraran al Japó, com la Copa Mundial de Rugbi 2019 i els Jocs Olímpics de Tòquio 2020”, expliquen fonts de la firma.

El CCIB ha acollit 1.370 esdeveniments en 14 anys

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona té capacitat per acollir esdeveniments de fins a 15.000 delegats, amb més de 100.000 m² que inclouen el Centre de Convencions i l’Auditori Fòrum CCIB, espais en els quals, des de la seva obertura el novembre de 2004 i fins al 2018, han acollit més de 1.370 esdeveniments i prop de 6,3 milions de delegats i visitants. En aquests anys, el centre ha generat un impacte econòmic acumulat a la ciutat superior als 4.440 milions d’euros, segons càlculs de l’empresa.

GL events CCIB SL és l’empresa gestora del recinte congressual, participada per l’Ajuntament de Barcelona (12%), el Gremi d’Hotels de Barcelona (8%) i l’empresa francesa GL events (80%). Amb seu a Lió, GL events cotitza a la borsa de París i té tres línies de negoci que li han permès facturar 1.040,5 milions d’euros el 2018: GL events Life, GL events Exhibitions i GL events Venues. 

Més notícies
El CCIB obté la màxima certificació en seguretat alimentària
Notícia: El CCIB obté la màxima certificació en seguretat alimentària
Comparteix
La ISO 22000:2018 garanteix tots els estàndards des de la compra de matèries primeres fins a la taula
El CCIB bat el rècord de facturació impulsat pels esdeveniments internacionals
Notícia: El CCIB bat el rècord de facturació impulsat pels esdeveniments internacionals
Comparteix
El centre va ingressar 37 milions d'euros l'any passat, un 11% més que al 2017

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa