Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El CCIB obté la màxima certificació en seguretat alimentària

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), gestionat per GL Events, ha obtingut aquest juliol la certificació ISO 22000:2018 que garanteix el compliment dels màxims estàndards de seguretat alimentària en tot el procés, des de la compra de matèries primeres fins al servei de taula.

El CCIB es converteix així en el primer centre de convencions d’Europa que disposa d’una cuina totalment certificada amb l’última versió de l’ISO 22000, segons expliquen fonts del centre. Les instal·lacions disposen de 3.300 m² de cuines i cambres frigorífiques, amb un servei de restauració propi (F&B) i un equipament d’última generació. Tenen capacitat per preparar fins a 30.000 serveis en un sol dia.

Fa tres anys, el CCIB va iniciar un conjunt de millores per obtenir l’ISO 22000, la norma internacional que garanteix la innocuïtat dels aliments al llarg de tota la cadena alimentària. A més, la certificació obtinguda correspon a la versió 2018, la més recent publicada per l’Organització Internacional de Normalització (ISO), que s’anirà renovant periòdicament després de passar per nous controls i auditories.

Segons la directora d’F&B del CCIB, Maria Bertó, la nova certificació “porta a l’excel·lència” en el control de la cuina i traçabilitat dels productes. “Tots els processos que poden existir ja els tenim contemplats”, explica. L’ISO també suposa un “valor afegit” per als clients, ja que a partir d’ara els organitzadors d’esdeveniments i els delegats i visitants sabran que tots els aliments tenen implantada una ISO 22000. Per exemple, la normativa permet conèixer exactament la traçabilitat de qualsevol aliment. “Sabem l’origen i el camí que ha fet fins a arribar al nostre centre”, afegeix la directora d’F&B, i recorda que es prioritzen els productes de proximitat.

L’ISO 22000:2018 se suma a les altres certificacions per mantenir el CCIB a l’avantguarda dels millors centres de convencions del món amb els màxims estàndards en matèria de protecció del medi ambient, prevenció de riscos i seguretat alimentària. Així, el CCIB també ha obtingut recentment l’ISO 20121 de Gestió d’Esdeveniments Sostenibles i té implantat un sistema de gestió ambiental seguint els criteris establerts per l’ISO 14001

Més notícies

El CCIB bat el rècord de facturació impulsat pels esdeveniments internacionals

Notícia: El CCIB bat el rècord de facturació impulsat pels esdeveniments internacionals
Comparteix
El centre va ingressar 37 milions d'euros l'any passat, un 11% més que al 2017
Notícia: El CCIB bat el rècord de facturació impulsat pels esdeveniments internacionals - Mobile

Sopar benèfic al CCIB per recaptar fons per a un centre oncològic pediàtric de Sant Joan de Déu

Notícia: Sopar benèfic al CCIB per recaptar fons per a un centre oncològic pediàtric de Sant Joan de Déu
Comparteix
L'SJD Pediatric Cancer Center Barcelona finançarà el tractament per al càncer de nens de tot el món sense recursos
Notícia: Sopar benèfic al CCIB per recaptar fons per a un centre oncològic pediàtric de Sant Joan de Déu - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa