JxCat reclama que es faci públic quants infants s’han quedat sense beca esportiva a cada districte

Un total de 3.320 nois i noies d'entre 6 anys i 17 anys han vist denegada la beca que havien demanat a l'Ajuntament, segons el grup d'Elsa Artadi

Els 10 districtes de Barcelona rebran simultàniament la petició de Junts per Catalunya de les dades exactes sobre quants nois i noies d’entre 6 i 17 anys s’han quedat sense beca esportiva a cada territori del municipi. Segons el grup municipal presidit per Elsa Artadi, un total de 3.320 infants i adolescents han vist denegada la beca per fer esport fora de l’horari escolar durant el curs 2019/2020. Per això, reclamen “un informe territorialitzat de l’afectació d’aquesta retallada” i demana al govern municipal “què pensa fer per revertir els efectes” d’aquesta decisió.

JxCat retreu al govern d’Ada Colau i Jaume Collboni que “van assegurar que s’atorgarien la totalitat de les subvencions a aquelles persones que complissin els requisits establerts però aquest curs ha retallat els criteris d’accés”, de manera que més de 3.000 sol·licitants s’han quedat sense la subvenció.

Com que considera l’esport “una eina de cohesió, transformació social, formació i de creixement personal”, el grup municipal d’Artadi demanarà explicacions en cada consell de districte del mes de març, que és la pròxima convocatòria d’aquests plenaris que està prevista.

Més informació

Comentaris

    Ramon 23/01/2020 10:09 pm
    Els diners han d'anar tot als pessebres i les menjadores progres i els immigrants il·legals que ajuden Espanya a extingir la nació catalana.

Nou comentari