JxCat insta Colau que pressioni l’Estat pel preu de la llum

Artadi es pregunta com es compatibilitzarà aprofitar les hores vall amb la prohibició de fer soroll de nit

El grup municipal de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona demanarà a l’alcaldessa, Ada Colau, que “pressioni” l’Estat per revisar el nou sistema de tarifes elèctriques i refer els trams horaris. També li reclamarà un informe sobre el seu impacte en pimes i autònoms.

JxCat ho sol·licitarà en les quatre comissions municipals de la propera setmana, en què presenta iniciatives, precs i preguntes vinculades a les noves tarifes elèctriques que han entrat en vigor aquest juny, ha informat el grup d’Elsa Artadi aquest divendres.

Entre altres punts, el partit demanarà al govern municipal com farà compatible poder aprofitar les hores vall amb preus més barats amb l’Ordenança de Medi Ambient de l’Ajuntament, que prohibeix fer soroll de rentadores o rentavaixelles entre les 21.00 i les 8.00 hores. “Els efectes de la nova tarifa són prou greus com perquè des de l’Ajuntament de Barcelona, ​​on governen els mateixos partits que en l’executiu de l’Estat, s’exerceixi tota la pressió possible per aconseguir una revisió del que s’ha acordat. Cal que Colau i Collboni moguin fitxa i detinguin aquest despropòsit“, ha opinat Artadi.

Més informació

Nou comentari