Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Elsa Artadi fitxa Jaume Clotet per reforçar el seu equip de l’Ajuntament
  • CA

La líder de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, es reforça de cara a les eleccions municipals de 2023 amb el fitxatge de Jaume Clotet, exdirector general de Comunicació del Govern de Carles Puigdemont. Segons ha pogut confirmar el TOT Barcelona, el periodista i historiador s’incorporarà a l’equip d’Artadi els propers dies. No exercirà exactament de director de comunicació, sinó que assumirà funcions d’estratègia política i comunicació.

Els detalls de l’aterratge es concretaran en breu. Artadi i Clotet ja havien treballat junts a la Generalitat de Catalunya i tenen bona sintonia. Ella havia estat directora de campanya de Puigdemont i ell, director adjunt.

La seva entrada com a suport del grup municipal és indicadora d’una segona meitat de mandat de JxCat més contundent com a oposició, amb la vista posada als propers comicis. Un cop aclarit el futur d’Artadi, que finalment va declinar ser vicepresidenta del nou Govern presidit per Pere Aragonès (ERC), la cap dels junters agafa embranzida per arribar a 2023 amb el màxim d’opcions com a alcaldable.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa