Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Jutgen un home acusat de fer-se passar per repartidor i abusar de 4 dones
  • CA

Aquest dimarts arrenca a l’Audiència de Barcelona el judici contra un home acusat de fer-se passar per repartidor de menjar a domicili de l’empresa Deliveroo i abusar sexualment de quatre dones a la ciutat. Per aquests fets la fiscalia demana 19 de presó. L’home tenia la llicència de repartidor de menjar a domicili que li havia deixat una altra persona, que era la titular. Aprofitava la indumentària d’aquesta feina per fer veure que havia de fer una entrega i entrar als edificis on en principi va cometre els abusos.

Els fets van tenir lloc entre el novembre del 2020 i el gener del 2021. La primera agressió protagonitzada per l’acusat, de 32 anys, es va produir quan la víctima treia les escombraries al carrer i ell la va esperar al portal. En el moment en el qual ella va començar a cridar, el suposat autor dels fets va fugir.

Una de les dones agredides era una menor d’edat

En la segona agressió, l’home va aprofitar la seva suposada condició de repartidor per entrar amb una noia a un edifici. En aquella ocasió, la víctima també va aconseguir parar l’atac i ell va marxar corrents. Pocs dies després, va agredir una menor de 18 anys en les escales d’un edifici i, més tard, una altra dona en un ascensor.

L’acusat va ser detingut pels Mossos d’Esquadra el 26 de gener del 2021, moment des del qual es troba a presó provisional perquè el jutge va considerar que hi havia risc de fuga. El magistrat també va determinar que havia planificat els atacs i que havia evolucionat la violència amb la qual els perpetrava, ja que va començar abusant de les dones i després agredint sexualment. Amb tot, se l’acusa de cinc delictes: tres d’abús sexual, un d’agressió sexual i un altre de revelació de secrets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa