Jaume Padrós renova com a president del Col·legi de Metges sense competència

El dirigent ha encapçalat l'única candidatura per dirigir l'organització mèdica durant els pròxims quatre anys

Jaume Padrós seguirà presidint el Col·legi de Metges de Barcelona durant quatre anys més. L’actual president comandava l’única candidatura que es va presentar a les eleccions internes per escollir la junta de govern i delegats de l’assamblea de compromisaris de l’organització col·legial. Al no tenir competidors pel càrrec, Padrós ha sigut nomenat sense necessitat de sotmetre’s a les urnes.

En aquest nou mandat, Padrós renova gairebé la meitat de la directiva que encapçala. Nou dels 20 dirigents del Col·legi de Metges són noves incorporacions. Padrós serà flanquejat per dos vicepresidents, Elvira Bisbe i Jaume Sellarès

Un cop reelegit, el president del Col·legi de Metges ha destacat les 1.200 adhesions que la seva llista ha sumat. Padrós ha assenyalat com a repte “la transformació del sistema sanitari, en un moment especialment clau”, ha apuntat, en referència a la pandèmia. El dirigent ha advocat per la “millora de les condicions laborals i professionals dels metges i metgesses, del lideratge clínic, de la participació dels professionals en els òrgans de govern i, especialment, de la dignificació de l’exercici i de la cura de l’estat psicoemocional dels col·legiats i col·legiades”

Més informació

Nou comentari