Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els jardins del Palau Robert, a punt després de la plaga de rates
  • CA

Els jardins del Palau Robert tenen previst reobrir les seves portes al públic el proper dilluns dia 16, després d’una plaga de rates que els ha mantingut tancats d’ençà el proppassat 20 d’octubre. Així ho ha anunciat avui el centre expositor ubicat al Passeig de Gràcia, que ha assegurat que la reobertura és possible perquè ha dut a terme “importants tasques de sanejament” a la zona verda del recinte.

En aquest comunicat, des del Palau Robert explicaven que al marge d’aquests treballs de neteja també s’ha planificat la replantació dels arbres i plantes que van servir per adornar el recinte durant el període nadalenc. De fet, el Palau Robert va instal·lar un bosc recreat a partir d’espècies autòctones i aprofitant la tala de la temporada, que es podia visitar fins a mitjans de gener. Va ser la seva manera de celebrar les festes en clau ecològica i sostenible més enllà de les decoracions convencionals.

Tancament de caràcter preventiu

Des del mes de novembre només s’havien hagut de fer actuacions molt puntuals als jardins, atès que el tractament implantat funcionava i ja no hi havia rates. En aquest sentit, la zona continuava tancada més per prevenció que per la presència o risc real dels rosegadors perquè ja els tenien controlats.

Així doncs, a partir del proper dilluns ja es podrà accedir amb total normalitat per les quatre entrades de l’edifici, és a dir, al Passeig de Gràcia, l’Avinguda Diagonal, el carrer de Còrsega i el carrer del Roselló.

La zona verda del recinte obrirà, com les altres instal·lacions, de dilluns a dissabte de nou del matí a vuit del vespre i els festius de nou del matí a dos quarts de tres del migdia. Els jardins són al costat de l’entrada al recinte, on es pot veure l’exposició del programa ‘Crims’ fins el 10 d’abril.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa