Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Com i on veure l’exposició de Crims a Barcelona?
  • CA

Hi ha un fenomen televisiu que ha travessat les pantalles de moltes cases. Crims, el true crime de TV3, manté l’èxit d’audiència dels primers dies i ha aficionat molta gent al periodisme i la narració de successos. Crims no és només un format reconegut pels teleespectadors, sinó també pels professionals. De fet, l’any passat va guanyar un ONDAS en el seu format de ràdio. Tant és l’èxit de la sèrie, que Barcelona estrena ara una exposició amb moments inèdits de Crims.

L’exposició és una “experiència immersiva” en el món del programa, segons diuen els seus impulsors. A trets generals, els aficionats de la sèrie descobriran el format des de tres perspectives diferents: el de les víctimes, els dels criminals i el dels policies. El director de Crims, Carles Porta, assegura que “en aquesta exposició es parla de víctimes, d’assassins i d’investigadors”.

Un moment de l’exposició de Crims / ACN

Format d’escape room

Segons apunten els creadors del format, els visitants podran viure una “experiència física i interactiva” que tindrà en compte diferents casos que s’han explicat a la sèrie. La idea és que l’espectador comprengui els secrets ocults de la ment humana. A més, el format permetrà jugar el públic gràcies a un QR. Així, el públic podrà entrar en un joc de pistes interactiu dins de l’exposició i qui resolgui el cas podrà accedir a una “sala oculta”.

Un dels valors afegits de l’activitat, doncs, és que el públic es converteix en part de la investigació dels casos més famosos de la sèrie. A més de l’exposició, mentre duri la mostra es faran visites guiades i taules rodones de temàtica relacionada, fet que permetrà treure’s de sobre els dubtes que han generat alguns episodis.

A on es pot veure l’exposició?

L’exposició es pot visitar al segon pis del Palau Robert des d’aquest dimecres. Qui ho vulgui pot visitar-la fins el 10 d’abril de l’any vinent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa