Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Iryo posa a la venda bitllets de tren a 11 euros durant pocs dies

La companyia de trens d’alta velocitat Iryo ha posat una nova oferta a disposició de totes les persones que vulguin viatjar. Tal com ha publicat en el seu compte de Twitter, ha posat a la venda 10 milions de “bitllets flexibles” a partir d’un preu assequible per a totes les butxaques: 11 euros. Els viatges es podran fer en qualsevol moment del 2024, però per comprar-los per aquest import cal afanyar-se, ja que l’oferta acaba el pròxim 20 de setembre. Totes les persones que estiguin interessades, només han d’entrar a la web de la companyia i escollir el destí i les dates que més agradin per viatjar.

Aquesta oferta és similar a la que va impulsa la companyia Ouigo el passat mes de març, que va consistir a oferir bitllets per viatjar entre Barcelona, Madrid, València, Tarragona i Saragossa per només 9 euros. Aquella oferta va ser vàlida per viatjar durant uns mesos de l’any, concretament, entre l’1 de juliol i el 9 de desembre.

Connexions amb França

L’AVE internacional entre Barcelona i Lió va començar a fer recorreguts el passat divendres. Tal com va informar Renfe en un comunicat, la companyia va programar des del passat divendres 14 circulacions setmanals de la ruta que connecta la capital catalana amb Lió i que fa parada a les estacions de Girona, Figueres Vilafrant, Perpinyà, Narbona, Béziers, Monpeller-St-Roch, Nimes, Valence TGV i Lió. L’hora de sortida dels trens és les 8.22 hores a Barcelona i la de tornada des de Lió les 14.30 hores. El temps de viatge és del voltant de cinc hores.

Aquesta nova ruta se suma a la que connecta Barcelona amb Marsella. Totes dues juntes suposen un total de 21 circulacions. Aquesta segona ruta, la de Marsella, serà diària a partir del pròxim 1 d’octubre, la qual cosa farà que aquest corredor internacional consti de 28 circulacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa