Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les ciutats a les quals Ouigo et porta per només 9 euros

Hi ha poques coses millors que viatjar, i una d’elles és viatjar a un preu assequible. Una nova oferta d’Ouigo ofereix bitllets de tren per viatjar entre Barcelona, Madrid, València, Tarragona i Saragossa per només 9 euros, la qual cosa vol dir que un viatge de tres hores, com és per exemple per anar a Madrid, pot ser més barat que anar a sopar o al cine (les crispetes són cares). Aquests bitllets es posaran a la venda el pròxim 1 de març i es podran comprar a través de la web d’Ouigo. El que cal tenir en compte, però, és que l’oferta no és vàlida per a qualsevol dia de l’any, si nó per viatjar entre l’1 de juliol i el 9 de desembre.

Noves connexions amb Lió i Marsella

Una altra notícia que pot interessar els barcelonins és que els viatges en solitari a Renfe estan a prop de començat, i el millor de tot és que això suposarà la creació de dues noves rutes a les ciutats franceses de Lió i Marsella. Barcelona té un paper clau en aquesta nova etapa, ja que un dels nous recorreguts arrencarà a l’Estació de Sants i farà parades a Girona, Figueres-Vilafant, Perpinyà, Narbona, Montpeller, Nimes, i Valença TGV fins a arribar a Lió. En la segona ruta la ciutat també tindrà un paper important. El tren sortirà des de Madrid, passarà per Barcelona i tindrà destí Marsella. La idea és que, entre els dos recorreguts, s’ofereixin un total de 28 circulacions setmanals.

També és important per als barcelonins saber que la Comissió Europea vol establir una nova ruta ferroviària entre Barcelona i Amsterdam. Tal com va informar l’ACN, aquesta es vol fer en el marc d’una sèrie d’interconnexions en tren que tenen l’objectiu d’unir la Unió Europea. Existeix la possibilitat que el trajecte sigui nocturn.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa