Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Investiguen dues persones per una agressió homòfoba de matinada a tres homes
  • CA

Una altra agressió homòfoba al carrer a Barcelona. Tres homes van denunciar la matinada de diumenge a la comissaria de les Rambles de la Guàrdia Urbana un atac homòfob a la plaça Sant Agustí. Les tres víctimes van acudir a la policia local perquè, segons explicaven, havien estat agredits pel fet de ser homosexuals. L’agressió s’hauria produït a les 0:30 hores de diumenge, segons fonts policials detallen a aquest diari.

[r:1] ​

Un dels agredits al·legava que va rebre puntades a les costelles i que li van sostreure el mòbil. La Guàrdia Urbana va poder identificar més tard a dos dels tres presumptes agressors, a qui s’investiga ara per un delicte d’odi i de furt, ja que haurien robat el mòbil d’una de les tres víctimes. 

Les tres víctimes van detallar a la Guàrdia Urbana que tres homes es van apropar a ells per increpar-los i amenaçar-los pel simple fet de ser homosexuals, segons informen fonts policials al TOT Barcelona. 

L’Observatori contra l’Homofòbia desvela una altra agressió

L’Observatori contra l’Homofòbia alerta d’un repunt de la violència contra el col·lectiu LGTBI amb un patró semblant. Les agressions les fan grups de joves per les nits, com va ser el cas de l’agressió al parc Joan Miró -que els Mossos investiguen només com a robatori violent- i el que han patit tres homes aquest diumenge. El director de l’Observatori, Eugeni Rodríguez, desvela al TOT Barcelona que tenen notícia d’una altra agressió semblant que va ser el 24 de maig.

Les víctimes en aquest cas presentaran denúncia en els propers dies, segons Rodríguez. L’atac es va donar al Raval per part d’un grup de joves a una parella i de matinada. 

Rodríguez diu a aquest diari que demanaran una reunió amb l’Ajuntament per sol·licitar data per a una reunió en què posaran sobre la taula la posada en marxa d’un servei de Whatsapp per atendre víctimes de violència homòfoba de forma instantània. Els agredits es podrien posar en contacte amb advocats i psicòlegs a través de missatgeria, cosa que ajudaria a afrontar casos d’agressions per motius de discriminació.

Més notícies
L’atac del parc Joan Miró s’investiga com a robatori tot i que les víctimes van percebre homofòbia
Notícia: L’atac del parc Joan Miró s’investiga com a robatori tot i que les víctimes van percebre homofòbia
Comparteix
Els afectats no van sentir cap insult o referència a la seva condició sexual quan van ser agredits
Un dels joves agredits, en una imatge compartida a Twitter. | Xavier Martínez
Denuncien l’agressió d’un grup de joves a una parella homosexual
Notícia: Denuncien l’agressió d’un grup de joves a una parella homosexual
Comparteix
Els dos nois han presentat denúncia als Mossos d'Esquadra
“Pensàvem que venien a atracar-nos, però van venir a agredir-nos”
Notícia: “Pensàvem que venien a atracar-nos, però van venir a agredir-nos”
Comparteix
Xavier Martínez explica com un grup de set joves el van agredir a ell i al seu nòvio sense motiu aparent

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa