Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Denuncien l’agressió d’un grup de joves a una parella homosexual
  • CA

Una parella ha denunciat haver patit una agressió homòfoba al parc Joan Miró, a tocar de plaça Espanya, a la frontera entre l’Eixample i Sants-Montjuïc. El periodista del Canal Blau Xavi Martínez ha explicat que el seu company i ell van ser agredits aquest divendres a la nit per un grup de joves quan estaven asseguts parlant en un banc del parc. “Se’ns van apropar per cada banda tres i quatre nois i ens van acorralar”, ha relatat Martínez, que detalla que quan va intentar escapar, els agressors li ho van impedir.

“Un d’ells em va començar a espantar i em va empènyer fins a estampar-me contra una pilona de ferro. Se’m van trencar les ulleres i em van fer un trau al front”, ha afegit Martínez, tot explicant que, quan va caure al terra, el grup va aprofitar per agredir també el seu company, que va rebre un cop de puny.

Martínez ha relatat que va aturar una patrulla de la Guàrdia Urbana que circulava per la zona i, seguidament, va ser atès, juntament amb la seva parella, al CAP Manso, on li van posar cinc punts de sutura. Després, tots dos van anar a denunciar l’agressió a una comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT a juny 02, 2019 | 19:53
    Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT juny 02, 2019 | 19:53
    Ja seria hora llegir , una pareja Gai , se a han defensiso de una agrecion .Digo esto per què baix llegir en EL CASO que en dos casos a LES Rambles de Barcelona els Turisdtas al ser robados ..Ellos mismos cojieron a los ladrones les surraron hasta que devolvieron lo robado AIXO SI ES TENIR COLLONS És fer Justicia rapida y lo bueno esque els LLADRES No poden denunciar als Estrenjers por violentos ni agresores JA Que es ban defensar de un ROBATO

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa