Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos investiguen un altre tiroteig amb un ferit a la Mina
  • CA

El barri de la Mina, a Sant Adrià del Besòs, va ser aquest dilluns escenari d’un tiroteig, tal com va avançar Metrópoli Abierta. Per part seva, els Mossos d’Esquadra expliquen al TOT Barcelona que els fets es van produir al voltant de les 19 hores i que, per ara, tenen constància que una persona va resultar ferida per arma de foc. Els Mossos han obert una investigació per esclarir el que va succeir.

Per part seva, l’alcaldessa de Sant Adrià del Besòs, Filo Cañete, va condemnar els fets a través de Twitter. “Torno a condemnar un nou tiroteig al barri de la Mina. Continuo reclamant més presència policial d’ordre públic i més actuacions judicials. És necessari recuperar la normalitat per tal que els veïns puguin viure amb tranquil·litat i dignitat al seu barri”, va avisar Cañete.

Fa menys de dos mesos es va produir un altre tiroteig a la Mina

El passat 19 de setembre es va produir un altre tiroteig al mateix barri. Tot va començar quan dues persones van tenir una discussió al carrer de Rosalía de Castro fins que, al voltant de les 20 hores, va esclatar el tiroteig. Un dels implicats, un home de 45 anys, va rebre un tret i va morir mentre se l’estava traslladant al CAP de la Mina.

Pel que fa a la detenció de l’autor de l’homicidi, es va produir a finals de setembre. Els Mossos d’Esquadra ho van aconseguir després de fer una minuciosa investigació i moure’s pel barri, la qual cosa va transmetre a l’autor pressió policial. Allò el va fer presentar-se voluntàriament a la comissaria dels Mossos d’Esquadra del Vendrell.

D’altra banda, és important recordar que un altre home va ser assassinat a la Mina el juliol del 2021. En aquell cas, va morir després de ser agredit pel carrer per un altre home que va fugir de l’escenari del crim. Segons van informar uns testimonis, els dos implicats en el succés eren toxicòmans que anaven a la Mina a comprar estupefaents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa