Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut el presumpte autor d’un homicidi a la Mina
  • CA


Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest divendres un home de 45 anys com a presumpte autor d’un homicidi que va tenir lloc el passat 19 de setembre al barri de la Mina. Els fets van començar quan la víctima i el presumpte autor van tenir una discussió al carrer de Rosalía de Castro. Al voltant de les 20 hores, quan encara hi havia gent pel carrer, es va produir el tiroteig. Va ser llavors quan la víctima va rebre un tret. Va morir mentre se la traslladava al CAP de la Mina.

Per tal d’arribar fins al presumpte autor dels fets, agents del cos policial van fer una minuciosa investigació en la qual, però, no van comptar amb la col·laboració de l’entorn de la víctima. La pressió que la investigació policial va provocar durant aquells dies en el barri, va fer que l’home es presentés voluntàriament aquest dimecres a la comissaria dels Mossos d’Esquadra del Vendrell. Des d’aquell moment, va quedar detingut allà fins que, després, se’l va traslladar i posar a disposició judicial davant del Jutjat d’instrucció número 4 de Badalona.

Condemna de l’alcaldessa de Sant Adrià de Besòs

El mateix dia de l’homicidi, l’alcaldessa de la població, Filo Cañete va condemnar els fets a través de Twitter: “Condemno profundament la mort violenta aquesta nit a la Mina. El barri de la Mina mereix dignitat i poder fer vida normal i segura”. L’alcaldessa va demanar que calia més presència de Mossos d’Esquadra, “forces d’ordre públic i actuacions judicials al barri”.

Un altre home va ser assassinat al mateix barri el juliol del 2021. En aquell cas, la víctima era un home que va ser agredit per un altre al carrer. Després, va fugir del lloc dels fets. Testimonis de l’escena van explicar que les dues persones eren toxicòmanes que anaven a la Mina a comprar i consumir estupefaents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa