Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor d’un tret un home al barri de la Mina
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen un homicidi que ha tingut lloc a última hora de la tarda d’aquest dilluns a Sant Adrià del Besòs. Segons ha avançat Metrópoli Abierta, el crim ha succeït a la via pública, al barri de la Mina, i la policia està investigant els fets. L’home ha rebut un tret, segons ha informat per la seva part l’agència Europa Press.

L’alcaldessa de la població, Filo Cañete ha condemnat els fets en una piulada: “Condemno profundament la mort violenta aquesta nit a la Mina. El barri de la Mina mereix dignitat i poder fer vida normal i segura”. L’alcaldessa ha reclamat més presència de Mossos d’Esquadra, “forces d’ordre públic i actuacions judicials al barri”.

La víctima ha mort mentre era trasllada al CAP de la Mina. Segons la periodista de successos Anna Punsí el carrer on ha estat abatut l’home és el de Rosalía de Castro. També segons aquesta periodista, l’home mort tenia 44 anys.

Homicidis anteriors al barri de la Mina

Un home va morir assassinat al barri de la Mina el juliol de l’any passat. La víctima en aquell cas va ser un home que va ser agredit per un altre al carrer. L’atacant va fugitrde l’escenari del crim, entre els carrer Venus i Ponent. Testimonis dels fets van afirmar que l’agressor i la víctima eren toxicòmans que acudien a la Mina a comprar i consumir droga.

A Catalunya, segons dades publicades el 15 d’agost, s’han comès 24 homicidis i assassinats durant els primers sis mesos de l’any, tres menys que l’any passat. En grau de temptativa, se n’han comès 105, mentre que en el mateix període del 2021, es van produir 102 intents d’homicidi i assassinat. Precisament aquest dilluns ha estat assassinada la treballadora d’un bingo de Tortosa i la policia ja ha fet la detenció de cinc persones relacionades amb aquests fets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa