Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Troben amb vida una dona de 88 anys desapareguda a Barcelona
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han trobat la dona de 88 anys desapareguda des d’aquest dilluns a Barcelona. Segons la informació facilitada pel cos policial, la Mazan Eva va ser vista per últim cop ahir a la parada del tramvia de Francesc Macià cap a dos quarts de quatre de la tarda, però finalment se l’ha pogut trobar amb vida. “Localitzada amb vida Mazan Eva a Sant Feliu de Llobregat. Gràcies per la vostra col·laboració”, han agraït els Mossos en un tuit aquest vespre.

En el perfil de la desapareguda difós per la policia s’apuntava que la dona té el cabell llarg de color blanc i que portava un vestit estampat de color lila blanc i negre. A més, la Mazan Eva portava un mocador al coll de color blanc. A través d’una publicació a les xarxes socials, els Mossos d’Esquadra havien demanat ajuda per localitzar la dona, que podria estar desorientada, no portava cap mena de documentació a sobre i només sabia parlar hongarès.

Segons les indagacions policials, la desapareguda hauria arribat a la plaça Francesc Macià de la capital catalana des de la parada de metro del Centre Comercial Cornellà Centre, ubicat al municipi de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). A l’espera de conèixer més detalls sobre el cas, la hipòtesi més probable és que la dona s’hi desplacés en tramvia fins a Barcelona.

Gairebé totes les desaparicions es resolen

El 98,9% dels casos de persones desaparegudes a Catalunya acaben essent resolts, en un percentatge molt elevat, perquè els desapareguts són trobats per la policia o perquè tornen voluntàriament a casa. Ara bé, no és el mateix protocol si desapareix un adult que si és un menor. Si en el cas d’un adult les primeres 24h són relatives, en el cas d’un menut són clau, segons indiquen els Mossos. Un cop es presenta una denúncia, un equip especialitzat de Mossos recull la informació i valoren i analitzen de forma individual el cas, de manera que l’operativa de Mossos s’adapta a les característiques de la desaparició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa