Intervenen 4 milions d’euros en productes de Chanel falsificats destinats al top manta

Agents de la Guàrdia Civil han intervingut 3,8 milions d’euros en material falsificat que estava destinat a la venda en el top manta de Barcelona. L’operació s’ha desenvolupat a un local de Badalona, on els manters anaven a comprar els productes per oferir-los a la capital catalana. Efectius de la Patrulla Fiscal i de Fronteres de Premià de Mar van ser els responsables de l’operació.

La policia va localitzar 778 bosses de mà i 346 moneders en la intervenció, duta a terme el tres de juliol, segons ha informat la Guàrdia Civil. A conseqüència de l’operació la Guàrdia Civil ha denunciat un ciutadà de nacionalitat espanyola de 23 anys com a autor d’un presumpte delicte contra la propietat industrial. 

Els perits de la marca van concloure que els productes estaven falsificats, així que els agents van decomissar el material, segons la Guàrdia Civil informa en un comunicat. Els productes originals tenen un valor d’entre 3.000 i 5.000 euros en el cas de les bosses de mà i d’entre 400 i 600 en el dels moneders. Per tant, la venda a un preu “molt inferior” en el top manta provoca una “gran pèrdua” per al comerç, destaca la policia espanyola. 

Comentaris

    pringao Juliol 08, 2019 | 18:00
    ¿fabricados en ...?, ¿distribuidos por ...? y vendidos por TOP manta. pregunta ¿están implicados o implicadas altas instancias del gobierno municipal de Barcelona en dicha trama ? .

Nou comentari

Més notícies

El ‘top manta’ fa perdre 65 milions d’euros l’any als comerços de Barcelona

Pimec hi suma 69 milions d'euros més de l'impacte negatiu per a la indústria i denuncia que cada manter costa 1.400 euros anuals a la hisenda municipal

Un nou pla combatrà el top manta amb jardineres i paradetes

L'Ajuntament, la Generalitat i l'Estat s'han posat d'acord en plantejar obstacles per reduir la venda ambulant al Front Marítim

El nou cap dels Mossos avisa que la falta de pressió sobre els manters provoca un “efecte crida”

Eduard Sallent aposta per evitar que hi hagi "llibertat de venda"

El sindicat de manters exigeix que s’investigui una actuació “desproporcionada” de la Guàrdia Urbana

Acusen els agents d'haver sigut violents en una intervenció del 16 de juny