Intervenen 4 milions d’euros en productes de Chanel falsificats destinats al top manta

La Guàrdia Civil localitza més d'un miler d'objectes a Badalona

Agents de la Guàrdia Civil han intervingut 3,8 milions d’euros en material falsificat que estava destinat a la venda en el top manta de Barcelona. L’operació s’ha desenvolupat a un local de Badalona, on els manters anaven a comprar els productes per oferir-los a la capital catalana. Efectius de la Patrulla Fiscal i de Fronteres de Premià de Mar van ser els responsables de l’operació.

La policia va localitzar 778 bosses de mà i 346 moneders en la intervenció, duta a terme el tres de juliol, segons ha informat la Guàrdia Civil. A conseqüència de l’operació la Guàrdia Civil ha denunciat un ciutadà de nacionalitat espanyola de 23 anys com a autor d’un presumpte delicte contra la propietat industrial. 

Els perits de la marca van concloure que els productes estaven falsificats, així que els agents van decomissar el material, segons la Guàrdia Civil informa en un comunicat. Els productes originals tenen un valor d’entre 3.000 i 5.000 euros en el cas de les bosses de mà i d’entre 400 i 600 en el dels moneders. Per tant, la venda a un preu “molt inferior” en el top manta provoca una “gran pèrdua” per al comerç, destaca la policia espanyola. 

Més informació

Comentaris

    pringao 08/07/2019 6:00 pm
    ¿fabricados en ...?, ¿distribuidos por ...? y vendidos por TOP manta. pregunta ¿están implicados o implicadas altas instancias del gobierno municipal de Barcelona en dicha trama ? .

Nou comentari