Intenta violar la mestressa del pis on havia llogat una habitació a través d’una app

La dona tenia blaus i erosions als braços i l'esquena quan hi van arribar els Mossos, que el van detenir

Si les habitacions de lloguer en pisos compartits ja estan al centre de la polèmica aquests dies perquè l’Ajuntament ha posat el crit al cel pel nou decret de la Generalitat que les regula, només falta el cas que es va produir diumenge en un domicili de la Diagonal de Barcelona. Els Mossos d’Esquadra van haver d’intervenir en un cas d’intent d’agressió sexual denunciat per la mestressa d’un pis que havia posat en lloguer una de les seves habitacions a través d’una de les plataformes en què es poden anunciar a internet.

Quan les patrulles van ser alertades que una dona demanava auxili perquè un home l’estava atacant i van arribar al lloc dels fets van trobar-hi encara víctima i agressor. La dona estava en un estat de nervis molt visible i presentava blaus i erosions als braços i a l’esquena, que s’havien produït forcejant i defensant-se de l’agressor, del qual va assegurar que havia intentat violar-la.

L’home, de 28 anys, havia arribat el dia abans, s’havia instal·lat a l’habitació que estava en lloguer i hi havia passat una nit. Segons la dona, el primer dia ja havia trobat que es prenia massa confiances, però no havia passat res més. Diumenge a primera hora de la tarda, però, hauria passat a l’acció i hauria intentat forçar-la sexualment. A més, la víctima va explicar que quan havia volgut trucar a la policia ell havia intentat impedir-ho.

Detingut pels Mossos

A la vista del relat dels fets de la denunciant i de les ferides que presentava, els Mossos van detenir el jove inquilí per un intent d’agressió sexual. I el cas encara es va complicar més quan van descobrir que el nom del suposat llogater, el que el client havia donat a la dona per registrar-se, no era el que constava en la seva documentació.

Més informació

Nou comentari