Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una institució suspèn les classes pel funeral de la reina Elisabet II
  • CA

La mor de la reina Elisabet II continua generant mostres de dol, i no només al Regne Unit, també a Barcelona. Un exemple és la institució cultural British Council, que ha anunciat en un comunicat que les tres acadèmies que té a la ciutat estaran tancades aquest dilluns “com a mostra de respecte” a la reina que va estar més de 70 anys al tro. Aquesta decisió vol dir que no hi haurà classes presencials ni tampoc part de les classes online. Les tres acadèmies barcelonines es troben als carrers Gran de Gràcia, Amigó i Jesús i Maria.

Per a British Council, Elisabet II era més que una monarca anglesa, ja que també era la seva patrona. Tal com han dit, tenien una relació “molt especial”. D’altra banda, la institució també ha recalcat que es tractava “d’una dona increïble i molt estimada i respectada a tot el món, i poques persones han tingut un paper tant important com el seu en promoure el Regne Unit i els seus interessos”.

Rodatge suspés

La mor d’Elisabet II va provocar fa uns dies una altra afectació important. Els Jardinets de Gràcia havien de ser durant el 7 i 8 de setembre escenari del rodatge de diverses escenes de The Crown, que relata la història de la reina. La direcció d’aquesta serie, la plataforma Netflix, va decidir suspendre el rodatge en senyal de dol per la monarca, tal com va avançar la Cadena SER.

Les escenes que s’anaven a gravar a Barcelona representen un dels moments més difícils de tot el regnat de la monarca: la mor de Lady Di. Els Jardinets de Gràcia s’havien ambientat amb un decorat que recreava els carrers de París. Fins i tot, s’havia preparat el Mercedes de color negre que representava el mateix en el qual la princesa britànica va morir en un accident fa 25 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa