Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Suspès el rodatge de The Crown a Barcelona per la mort d’Elisabet II
  • CA

La mort de la reina Elisabet II ha tingut un impacte global. El traspàs de la històrica monarca britànica aquest dijous ha obert diaris arreu del món i ha forçat la suspensió de molts esdeveniments com la jornada de la primera lliga britànica de futbol que s’havia de celebrar aquest cap de setmana. Les afectacions, però, també han arribat a Barcelona, on aquests dies s’està rodant una sèrie amb una vinculació especial amb la monarquia britànica.

Els Jardinets de Gràcia havien de ser tant aquest dijous al vespre com avui divendres l’escenari del rodatge de diverses escenes de la sèrie The Crown, que precisament relata la història d’Elisabet II. Tanmateix, la direcció d’aquesta producció de la plataforma Netflix ha decidit suspendre el rodatge en senyal de dol pel traspàs de la monarca, tal com ha avançat la Cadena SER.

Es dona la circumstància que les escenes que s’anaven a gravar aquests dies a la capital catalana representen un dels moments més convulsos de tot el regnat d’Elisabet II. En concret, els Jardinets de Gràcia s’havien ambientat amb un decorat que recreava els carrers de la París dels anys noranta per rodar l’escena de la mort de Lady Di. De fet, la producció ja tenia preparat el gran Mercedes de color negre que emula el vehicle en el qual la princesa britànica va perdre la vida en un accident ara fa 25 anys.

Tots els preparatius per a la gravació han despertat la curiositat de molts vianants que tant ahir al vespre com aquest divendres al matí passejaven per la zona i que han compartit algunes imatges a través de les xarxes socials.

Suspès per “respecte”

Segons ha anunciat en un comunicat el productor executiu de la sèrie, Peter Morgan, el rodatge s’ha suspès de manera temporal per “respecte” a la figura de la monarca britànica. “The Crown és una carta d’amor per a ella i no tinc res més per afegir ara mateix, només silenci i respecte“, conclou Morgan en un breu, però contundent escrit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa