Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un dels inquilins de ‘La Ruïna’ a Eva Parera: “Marxa d’aquí, pija de merda”
  • CA

La candidata de Valents a les eleccions municipals, Eva Parera, ha protagonitzat aquest dilluns al matí una acció per “alliberar Barcelona dels okupes”. Concretament, ha tingut lloc davant de la casa coneguda com ‘La Ruïna’, situada a la plaça de la Bonanova, al barri de la Bonanova. Allà, a més, s’ha encarat en contra d’un dels inquilins de la casa okupada. “Això no és casa teva. Marxa d’aquí, pija de merda”, ha dit l’inquilí. “Has de marxar tu, que estàs okupant una casa de manera il·legal”, ha contestat Parera.

En aquest sentit, Parera ha donat en declaracions als mitjans detalls sobre la situació de ‘La Ruïna’. “Fa quatre anys que està okupada de manera il·legal. Els veïns estan pagant impostos molt alts per viure aquí, mentre aquests cares dures que viuen aquí ho fan de manera gratuïta i, a sobre, rebent ajudes de l’Ajuntament”, ha indicat Parera.

Això no és tot. Un altre inquilí de la casa okupada també ha demanat a Parera que marxés d’aquest punt del barri de la Bonanova. “Marxa de casa meva. Ets una sense vergonya, una pija rematada”, ha dit. Per part seva, la líder de Valents ha afegit que, des del seu punt de vista, Barcelona té un problema amb l’okupació. “Som líders a tota Espanya perquè tenim una okupa d’alcaldessa, perquè tenim alcaldes pro-okupes des de fa 12 anys. Això va començar amb l’exalcalde Xavier Trias, amb el Banc Expropiat i Can Vies, pagant i mirant cap a un altre costat”, ha afegit.

Valents quedaria fora de l’Ajuntament

Pel que fa als resultats que es pronostiquen per a Valents de cara a les eleccions, el panorama no és positiu. Cap de les enquestes publicades fins ara dona cap regidor al partit. De la mateixa manera que passa amb Cs i Vox, Valents no entraria a l’Ajuntament perquè no aconseguiria el 5% dels vots necessaris per tenir representació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa