Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Valents insinua que Trias va ser un alcalde pro okupes
  • CA

Valents ha iniciat una campanya per “alliberar Barcelona dels okupes“. Així ho ha deixat clar la seva líder, Eva Parera, davant la casa coneguda com ‘La Ruïna’ a la plaça de la Bonanova. Parera s’ha encarat amb alguns dels inquilins d’aquest immoble i ha explicat un nou hipotètic pla basat en una nova unitat especial de la Guàrdia Urbana que es dedicaria a lluitar contra la ocupació a Barcelona. “Fa 12 anys que tenim alcaldes còmplices amb els okupes”, ha dit la cap de llista de Valents. Una afirmació que inclou tant el llegat de Colau com el de Trias.

Des de Valents també assenyalen l’exalcalde de CiU. “Va començar amb Trias, amb el ‘Banc Expropiat’ i ‘Can Vies’, pagant i mirant cap a un altre costat”, ha deixat anar Parera, que tot seguit ha dirigit les seves acusacions contra l’actual alcaldessa. El grup espanyolista ha criticat que Colau hagi subvencionat -segons diuen- algunes ocupacions “amb els diners de tots els barcelonins”.

La situació crítica de Valents

Eva Parera augmenta el to a les portes d’unes eleccions municipals que no pronostiquen un bon resultat per al seu partit. De fet, cap sondeig publicat fins ara li atorga cap regidor. Tal com passa amb Cs i Vox, Valents no arribaria al 5% dels vots necessaris per obtenir representació a l’Ajuntament.

De fet, una de les propostes que ha repetit en més d’una ocasió Parera és la de formar una llista conjunta amb PP i Cs, fet que els asseguraria tenir representació. Una porta que ha tancat Daniel Siera, del PP, de forma reiterada. L’última en una entrevista recent al TOT Barcelona: “El PP té ara no només representació a Barcelona sinó que totes les enquestes diuen que entrarem i que serem els únics. Estic disposat a parlar amb tothom, però lògicament no renunciaré a encapçalar una llista”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FRAN BCN a febrer 06, 2023 | 18:29
    FRAN BCN febrer 06, 2023 | 18:29
    El problema de Valents es què no cuida el català en les seves accions, logos i rètols. Sembla que només vulgui captar vots d'uns sectors molt concrets de BCN..

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa