Un incendi crema part del guarnit de les festes de Gràcia al carrer Llibertat

El foc deixa "molt malmès" el decorat de l'entrada, segons fonts municipals

Un incendi ha cremat aquesta matinada part del guarnit de les festes de Gràcia al carrer Llibertat. Els bombers han rebut l’avís d’un foc a les 4:25 hores, segons fonts municipals. Les mateixes fonts detallen que no hi ha ferits però que el guarnit ha quedat “molt malmès” i 40 metres del decorat estan destruïts, segons l’ACN. El foc també ha provocat danys a un pis i a un local de Torrent de l’Olla

Un bomber apaga el foc al carrer Llibertat. | Cristian Sánchez

Uns bombers apaguen el foc al carrer Llibertat. | Cristian Sánchez

Cinc dotacions de bombers i una ambulància s’han desplaçat a la zona per extingir el foc i atendre possibles ferits. Cap persona ha quedat ferida però cinc veïns han hagut de ser desallotjats durant el foc. 

Foc al guarnit del carrer Llibertat. | Cristian Sánchez

Foc al guarnit el carrer Llibertat. | Cristian Sánchez

L'incendi al carrer Llibertat. | Cristian Sánchez

L’incendi al carrer Llibertat. | Cristian Sánchez

La comissió del carrer denuncia que ha estat un atac

La comissió de les festes de Gràcia al carrer Llibertat ha denunciat a través de Facebook que l’incendi ha estat provocat. “Aquesta matinada uns desgraciats (per no dir coses més fortes) ens han cremat part del guarnit”, han lamentat. “Estem consternats amb el que ha passat aquesta matinada, això va més enllà de no respectar el guarnit”. Tant els Mossos d’Esquadra com la Guàrdia Urbana investiguen els fets. 

El carrer Llibertat va guanyar el primer premi del jurat al carrer millor guarnit l’any passat. Aquest any la seva aposta ha estat reproduir l’Atlàntida, una civilització mitològica que va desaparèixer sota l’aigua. La idea de la comissió d’aquest carrer ha estat conscienciar els visitants que cal un canvi per evitar l’extinció del Planeta, com en el cas de l’Atlàntida. Per fer-ho, el 90% del material que han utilitzat ha estat reciclat i han inclòs codis QR per explicar com s’ha creat cada part del decorat. 

Enguany el carrer guanyador ha estat Progrés, amb un guarnit inspirat en Harry Potter.

Més informació

Comentaris

    Serafí Bandarra i Grataconys 21/08/2019 4:15 pm
    Golfos

Nou comentari