Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Idees per fer amb la família o amics si et quedes a Barcelona per Halloween
  • CA

Tal com s’ha vist durant la tarda de divendres i el matí de dissabte, molta gent ha decidit marxar de Barcelona pel pont de Tots Sants. Però també hi ha molta gent que han decidit quedar-se a la ciutat i celebrar la Castanyada o Halloween a casa. Tots ells estan de sort. Barcelona ofereix nombroses activitats adaptades a diferents públics per gaudir del pont i d’una de les festivitats més esperades per la ciutadania.

Entre les diferents propostes hi ha les més típiques, relacionades amb el gènere de terror, i d’altres més innovadores per fer amb la família sencera, com ara tallers de cuina o espectacles musicals i de teatre. Us ensenyem les idees més destacades:

1. Humor en família

Travessar un túnel del terror és una de les activitats més típiques, però també es pot celebrar Halloween amb una mica d’humor. És el que pensen des de la companyia Planeta Impro, que ofereixen un improshow al Teatreneu a partir de 12€.

L’espectacle de teatre improvisat / Planeta Impro

2. Tallers de cuina

Una activitat adaptada a tots els públics i que acostuma a agradar molt a la canalla és la rebosteria. Al Centre Cívic Vil·la Florida aquest dissabte ofereixen tallers de cuina per fer panallets amb els més petits de la família.

3. Un túnel del terror clàssic

Ara sí, pels més amants del terror, el Poble Espanyol ofereix passar per un túnel del terror. L’activitat està disponible tots els caps de setmana fins al 6 de novembre, costa 8,5€ i, segons apunten els organitzadors, està disponible tant per adults com per nens.

Halloween al Poble Espanyol

4. Veure una pel·lícula de por amb sorpresa

Una altra activitat típica, tot i que més casolana, és veure una pel·lícula de por. Però també es pot fer en un cinema i viure l’experiència d’una forma més completa. Als cinemes Phonema, a més, preparen altres sorpreses —més enllà del llargmetratge— el proper dilluns a les 22h.

Els cinema Phonema / Ajuntament

5. La festa de les castanyes

Finalment, cal remarcar una activitat d’aquest passat divendres que ha triomfat un cop més. Pels més tradicionals, els Jardins de Can Ferro s’han omplert de castanyes, en una activitat molt familiar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa