Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vídeo | L’operació sortida comença amb un incendi a l’entrada de Barcelona
  • CA

Un cotxe s’ha incendiat durant la nit de divendres a la carretera C-58, a l’altura del nus de la Trinitat, i ha provocat llargues cues a l’entrada de Barcelona. El foc ha generat una llarga columna de fum que s’ha pogut veure des de diferents punts de la ciutat. Aquest fet ha marcat l’inici de l’operació sortida pel pont de Tots Sants.

Els agents han tallat diversos carrils i durant una entona llarga de la nit, habilitant només dos carrils de circulació del primer quilòmetre. L’incendi del vehicle ha començat cap a les 21:30h de la nit i els operaris no han pogut retirar el cotxe afectat gairebé fins les 23h.

Un conductor ha registrat l’incident / @bcnlegendz

Cues d’11 km

Cap a les 17:30h s’han començat a veure les primers cues d’aquesta operació sortida. El Servei Català de Trànsit, de fet, ja havia avisat que entre les 14h i les 22h d’aquest divendres es produiria la major part de desplaçaments. A primera hora de la tarda la ronda de Dalt acumulava 9,5 km de retencions provocades per un accident i la ronda Litoral, direcció Besòs, hi ha hagut 11 km de cua. D’altra banda, la Guàrida Urbana ha hagut de tallar el túnel de les Glòries durant 30 minuts.

Es preveu una operació tornada també complicada

Pel que fa a l’operació tornada, es preveu que al voltant de 265.000 cotxes tornin a l’àrea metropolitana entre les 12 hores i les 00 hores del pròxim dimarts. Les hores en què s’esperen més cues és entre les 17 hi les 21 h. EL SCT ha demanat als conductors que intentin no agafar el cotxe en aquesta franja. També hi haurà afectacions durant la tarda d’aquest diumenge. De cara a l’1 de novembre, dia de Tots Sants, Trànsit també preveu un increment de la mobilitat cap als cementiris, tant urbans com interurbans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa