L’Hospital Clínic recapta més de 150.000 euros en donatius per lluitar contra la covid-19

La plataforma Migranodearena.org amplia la campanya 'Resposta coronavirus' fins als 200.000 euros i el 31 de maig

L’Hospital Clínic de Barcelona i la plataforma de crowdfunding social Migranodearena.org han recaptat més dels 150.000 euros proposats en la campanya Resposta Coronavirus. Aquests fons es dedicaran a l’abordatge multidisciplinari per fer front a la covid-19, incloent la seva investigació i l’atenció a pacients i familiars. La campanya es va obrir el 14 de març passat i ha rebut prop de 1.900 donacions de particulars i empreses. Davant de la bona predisposició de la ciutadania a col·laborar amb la causa, i havent assolit els 150.000 euros inicialment proposats, Migranodearena.org ha decidit ampliar el seu objectiu inicial fins als 200.000 euros el 31 de maig.

Entre les donacions, cal destacar la participació i col·laboració d’empreses i persones públiques, com ha estat el cas d’Amazon o el ‘content creator’ Alejandro Lillo.

L’Hospital Clínic identificarà les àrees prioritàries a les quals destinar la recaptació i informarà, en el moment oportú i contactant directament amb cada donant, sobre la destinació específica dels recursos i els resultats assolits.

Des de l’inici de la crisi sanitària provocada per la pandèmia, Migranodearena.org ha canalitzat 1,45 milions d’euros a través de diverses campanyes llançades des de la plataforma de crowdfunding social per fer front al coronavirus, la primera de les quals va ser la del Clínic.

Més informació

Nou comentari