El Homrani reivindica l’ajuda del Govern al Gimnàs Sant Pau i confia que Colau també “complirà”

El conseller ha assegurat que estan "segurs" que "tothom" serà fidel "a la paraula donada per continuar amb un bon projecte d'inclusió social"

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Chakir el Homrani, ha reivindicat haver “complert” el compromís que van adquirir amb el Gimnàs Social Sant Pau. Ho ha fet tot adjuntant la informació del TOT Barcelona que avançava que el pagament de 135.000 euros atorgat pel govern català ja ha arribat al centre esportiu del Raval. En el mateix missatge, el Homrani ha expressat, en referència a l’Ajuntament de Barcelona, que estan “segurs” que “tothom complirà la paraula donada per continuar amb un bon projecte d’inclusió social i acció comunitària a partir de l’esport”

Precisament va ser el màxim responsable del departament d’Afers Socials qui al mes de juliol va rebre una carta de l’actual tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laura Pérez. El text demanava al departament de la Generalitat que concretés el suport que donaria al gimnàs tenint en compte que “la subvenció o conveni” municipal “es formalitzarà sempre que el Gimnàs Sant Pau compleixi les condicions que estableix la normativa aplicable”. Ara, doncs, el Homrani ha passat la pilota al govern d’Ada Colau. Fonts municipals, mentrestant, mantenen que la “voluntat per arribar a un conveni econòmic” està intacta. 

De fet, gràcies al primer ingrés derivat de la Generalitat, la situació ha quedat facilitada pel govern de BComú i PSC, ja que el Gimnàs Social Sant Pau ha fet servir l’ingrés per eixugar immediatament el deute que tenien pendent amb la Seguretat Social i Hisenda.

Mentrestant, els responsables del club esportiu, reclamen “concreció” a l’Ajuntament. Segons ells, fa mesos que assisteixen a reunions amb representants municipals i encara no ha quedat aclarida la manera en què se’ls donarà suport. 

Més informació

Nou comentari