Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Sorprenents imatges d’un home corrent per les vies del metro
  • CA

Una escena força atípica es va produir aquest dimarts a la parada de Plaça de Catalunya de la línia L3 del metro. Tal com es pot veure en el vídeo que corre per les xarxes socials, una persona va baixar a la zona de vies per marxar corrents pels túnels. Mentrestant, els altres passatgers, que caminaven per l’andana per dirigir-se a la sortida l’observaven sorpresos, sense acabar d’entendre perquè corria per allà. Aquests fets ja els van confirmar aquest dimarts fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) al TOT Barcelona.

Aquesta situació va obligar a aturar el servei, entre les parades de Paral·lel i Passeig de Gràcia, durant una estona i, per tant, durant aquell temps només circulaven trens entre Zona Universitària i Paral·lel i entre Lesseps i Trinitat Nova. També va obligar els operaris, segons van detallar fonts de TMB a aquest diari, a revisar la zona per comprovar que la persona no continués a les vies i, així, “poder normalitzar el servei”. 

L’incident va provocar queixes a les xarxes socials

El tall de circulació va fer reaccionar a passatgers del metro, que es van queixar a través de les xarxes socials. Un d’ells va alertar que la informació facilitada per TMB durant l’incident no era prou clara, ja que algunes persones estaven dirigint-se caminant a altres estacions sense saber si també es trobarien el servei alterat. Per part seva, TMB va indicar que havia alertat del problema “per megafonia, com als panells informatius de l’estació i a totes les estacions on hi és el personal”.

D’altra banda, un altre passatger va catalogar d’eufemisme les paraules de TMB, que va referir-se als fets com a “actes incívics”. Des del seu punt de vista, s’haurien d’instal·lar mampares a les estacions, com hi ha a les línies L9 i L10, per evitar que situacions com aquestes es repeteixin en el futur.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa