Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aturen la L3 del Metro per una persona que passejava per les vies
  • CA

Les alarmes han saltat després de dinar quan moltes persones volien tornar a la feina. Segons ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), la circulació de trens a la línia L3 del Metro ha quedat alterada per qüestions de seguretat entre les 15:20h i les 16:07h.

Segons han confirmat fonts de TMB al TOT Barcelona “una persona ha baixat a la zona de vies i ha començat a desplaçar-se pel túnel”. Els operaris han revisat la zona per “comprovar que la persona ja no continuï a les vies i poder normalitzar el servei”, segons ha indicat TMB. El tram afectat ha anat entre les parades de Paral·lel i Passeig de Gràcia, de manera que només han circulat trens entre Zona Universitària i Paral·lel i entre Lesseps i Trinitat Nova durant aquesta mitja hora.

Queixes entre els usuaris a Twitter

El tall de circulació ha provocat queixes entre alguns usuaris que ho han expressat a les xarxes socials. Una usuària critica la informació facilitada per TBM i que hi ha persones que estan canviant d’estació a peu sense saber que es trobaran el mateix problema. Segons TMB, s’ha indicat “per megafonia, com als panells informatius de l’estació i a totes les estacions on hi és el personal”.

Un altre usuari també ha criticat que TMB parli “d’actes incívics” referint-s’hi al que estava passant a la línia L3 del Metro de Barcelona, la qual cosa considera un “eufemisme”. Aquest mateix usuari demana que s’aposti per altres models com el francès o com els de les línies L9 i L10 on les parades estan “plenes de mampares per evitar que passi això”.

Alternatives al Metro

El compte de Twitter de TMB ha demanat a tots aquells usuaris que tenien problemes que els preguntessin per ajudar-los a “trobar alternatives de transport per desplaçar-te per la zona sense servei”. D’altra banda, TMB també ha desmentit, a través de les seves xarxes socials, alguns usuaris que afirmaven que tota la línia estava aturada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa