Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Grossa fa milionari un veí del Carmel amb el número 08766
  • CA

El gran premi de la Grossa de Sant Jordi ha caigut al Carmel, a un estanc del carrer Llobregós número 58, amb el número 08766 de la segona sèrie i ha repartit 2 milions d’euros per cada bitllet de 5 euros. La butlleta havia de coincidir en les cinc xifres del número i la sèrie. Així, aquells que tinguin el mateix número però d’una tira diferent –que estan repartits entre Barcelona i l’Ametlla del Vallès– rebran 50.000 euros per cada butlleta. 

El premi de dos milions d’euros –tot i que encara ningú s’ha apropat a recollir-lo– ha anat a parar a l’estanc del Carlos Alquézar i Ana Guisado, que regenten aquest negoci familiar amb cinquanta anys d’història. “És la primera vegada que ens toca repartir un premi tan gran”, explica el veí i gerent del local. També detalla que la majoria dels clients que han vingut a comprar el número són veïns “quasi en la seva totalitat”. Per aquest motiu, Guisado celebra que hi hagi “moltes possibilitats” que el premi hagi anat destinat a una família del Carmel, un barri humil. Segons els càlculs dels gerents del negoci, havien venut més de 300 butlletes d’aquest sorteig.

La parella regenta el local des de fa poc més de sis anys, així que celebren que “tant aviat haguem pogut fer tan feliç algú”, apunta Alquézar. El negoci, però, estava obert des del 1968 i l’havien portat altres familiars.

Altres premis

En aquesta edició especial de la Grossa de Sant Jordi, que ha canviat el sistema de funcionament, s’han repartit 34 butlletes del número 08766, però només una s’endurà els 2 milions. També han estat guardonades les 5 xifres i totes les terminacions d’aquest número guanyador, així com els números anterior i posterior. A més, tots aquells qui tinguin el número acabat en 5, rebran el cobrament del mateix que els va costar la butlleta: 5 euros.

És la tercera edició que es fa la Grossa de Sant Jordi i s’ha anunciat que per Sant Joan hi haurà una de nova

Més notícies
Barcelona rep per primer cop el primer premi de la Grossa de Cap d’Any
Notícia: Barcelona rep per primer cop el primer premi de la Grossa de Cap d’Any
Comparteix
La loteria de la Generalitat de Catalunya només havia somrigut clarament a la capital catalana en l'edició 2015, quan es va emportar pessics de tots els premis menys del primer
El primer premi del sorteig del Nen cau íntegrament a Barcelona
Notícia: El primer premi del sorteig del Nen cau íntegrament a Barcelona
Comparteix
Famílies del barri de Gràcia han comprat per finestreta la majoria dels dècims guanyadors i s'emporten 200.000 euros

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa