Ganivetada per renyar un home que orinava al carrer

La Guàrdia Urbana i una ambulància del SEM han acudit al lloc dels fets

Els veïns del Raval estan més o menys acostumats a veure persones orinant al carrer, però de tant en tant n’hi ha algun que no vol callar i recrimina aquest acte d’incivisme a qui ho fa. 

Aixì és el que ha passat aquest dissabte al matí al carrer Nou de Sadurní, a tocar de la Rambla del Raval, i la persona que ha gosat fer aquesta advertència a l’incívic que orinava n’ha pagat un preu car: el recriminat s’hi ha tornat, segons expliquen els testimonis, i ha clavat a la persona que el renyava dues ganivetades amb una arma blanca per l’esquena

Segons fonts municipals, l’estat de la víctima no és greu. Fonts policials indiquen que la persona agredida té 63 anys. De fet, després de l’atac fins i tot se li han fet fotografies allà mateix, com ara aquesta, on se li veu la sang però també deixa constància que se sotenia dret sense dificutats. Fonts policials asseguren que la ganivetada potencialment més perillosa ha tocat una costella i no ha afectat cap òrgan vital, segons els primers exàmens mèdics. 

L'home ferit al carrer Nou de Sadurní per haver recriminat a un jove que orinés al carrer / Cedida

L’home ferit al carrer Nou de Sadurní per haver recriminat a un jove que orinés al carrer / Cedida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana i una ambulància del SEM han acudit al lloc dels fets, però no han arribat a temps de detenir l’agressor, que havia fugit i que ara és buscat per la policia. Els fets s’han produït davant de la seu de la UGT, que té càmeres de videovigilància. Si l’agressió ha sigut en el camp de visió d’aquestes càmeres, els investigadors podran obtenir imatges de la persona que busquen.

Més informació

Comentaris

    Julio Rafael Trotta pozos 22/09/2019 11:09 am
    No hay manera de acceder a la aplicación

Nou comentari