Gairebé 130 multes diàries per incomplir restriccions a Barcelona

La Guàrdia Urbana n'ha posat 6.048 a l'octubre i fins al 16 de novembre

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha interposat un total de 6.048 denúncies per incomplir les restriccions per evitar contagis de coronavirus entre octubre i novembre. Les dades van ser actualitzades el dilluns 16. Ho ha dit el tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, aquest dimecres a la comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació, Seguretat i Prevenció, en resposta a una pregunta de Cs sobre aquesta qüestió. La mitjana de multes diària entre l’octubre i fins al 16 de novembre és de 128.

Del total de denúncies, 898 es van interposar a l’octubre, de les quals 32 va anar a establiments –27 d’elles per celebrar festes o reunions–; 886 a persones per no portar mascareta o fer-ne un ús inadequat, i 427 per altres incompliment.

Al novembre s’han interposat 127 denúncies a establiments, 47 de les quals per celebrar festes o reunions; 5.021 a persones, la majoria per no portar la mascareta o fer un ús inadequat. A més, s’han posat 2.141 més per altres incompliments.

Batlle ha destacat que l’entrada en vigor de les restriccions de mobilitat nocturna ha fet baixar “de manera absolutament radical els incidents per incompliments” durant la nit.

Més informació

Nou comentari